Adresse

Vorsetøyveien 34
8300 Svolvær

+47 905 84 023

Send Epost

Fra 2008 tok vi et bevisst valg om å satse aktivt på lærlinger, da vi så at dette var eneste mulighet for å få tak i folk i bransjen. Dette har vi ikke angret på, og siden den gang har vi klart å utdanne mange meget dyktige tømrere. Vi har også klart å beholde de som vi ønsket å satse videre på.

Neso LærlingeskolenVi samarbeider med NESO som satser tungt på opplæring og rekruttering av håndverkere til bedriftene og har organisert egen fagbrevopplæring for tømrere, murere og betong. NESO har i samarbeid med Nordland fylkeskommune etablert egen lærlingskole hvor det gjennomføres fagopplæring av ungdom over en 3-4 årsperiode. Opplæringen leder frem til fagbrev. Skolen organiseres med ansettelse i bedrift, teorisamlinger i Svolvær og oppfølging i etterkant i bedriften. Elevene mottar lønn under utdannelsen og mye praksis.

NESO mottok Nordland fylkeskommunes opplæringspris for 2013 for sitt arbeid med rekruttering generelt og etableringen av lærlingskolen spesielt.

Pålitelige og flinke tømrere. Jobben ble utført til beboernes tilfredshet, både innenfor avtalt tid og til en fornuftig pris. 

 Styreleder Sentrum 1 Borettslag

Toppkarakter fra oss. Ikke bare var snekkerne utrolig dyktige, kreative, raske og løsningsorienterte, men også ledelsen skal ha ros for glimrende oppfølging og gode råd underveis.

Trine Karlsen, Svolvær