Adresse

Vorsetøyveien 34
8300 Svolvær

+47 905 84 023

Send Epost

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://en-tre.no/

Vi trenger flere tømrere!

Ledige stillinger som tømrere

Entre Entreprenør har en voksende oppdragsmengde i Lofoten, og trenger nå å utvide bedriften med flere dyktige tømrere.

Les mer..

Vi er på søken etter prosjektleder

ledig stilling som prosjektleder

Entre Entreprenør har en voksende oppdragsmengde i Lofoten, og trenger nå å utvide bedriften med nok en dyktig fagperson.

Les mer..

Nyttig om vinduer

Nyttig om vinduer

Vinduene er en viktig del av husets ansikt, utstråling og karakter. Norgesvinduets utvalg av vinduer og karmer innebærer nærmest ubegrensede valgmuligheter.

Les mer..

Vi søker tømrer

Vi søker tømrer
Er du tømrer med fagbrev, som elsker utfordringer - da vil vi i Entre Entreprenør ha deg med på laget vårt. - Vi søker en selvstendig, glad og kreativ tømrer med fagbrev.- Du må like travle dager og varierte arbeidsoppgaver innen byggfaget. Entre Entreprenør består av 24 dyktige ansatte stasjonert i Svolvær, ...
Les mer..

Lysthuset

Lysthuset
En av våre kunder hadde lenge drømt om et lysthus som kunne "forlenge" sommeren og følelsen av å være ute, men som samtidig kunne benyttes året rundt til innekos, og å nyte ro og fred.Vi utførte oppdraget, og ønsker du noe lignende - ta kontakt med oss for en hyggelig prat.
Pålitelige og flinke tømrere. Jobben ble utført til beboernes tilfredshet, både innenfor avtalt tid og til en fornuftig pris. 

 Styreleder Sentrum 1 Borettslag

Toppkarakter fra oss. Ikke bare var snekkerne utrolig dyktige, kreative, raske og løsningsorienterte, men også ledelsen skal ha ros for glimrende oppfølging og gode råd underveis.

Trine Karlsen, Svolvær