Adresse

Vorsetøyveien 34
8300 Svolvær

+47 905 84 023

Send Epost

Systemhus ENBygg LofotenE-Nilssen Bygg leverer hus fra Systemhus, som er en av de ledende boligkjedene i Norge.

Kvalitet og erfaring til å stole på
Systemhus er bygd opp av erfarne og seriøse byggmestere fra hele landet. Systemhus har et helt unikt byggekonsept som er gjennomprøvd og sikrer kvalitet og effektivitet i prosessene.
Samarbeid, erfaringsutvekslinger og et godt teknisk hjelpeapparat gjør huskjøperens vei fra kontrakt til overlevering av ny bolig trygg og god.

Informasjon på veien
Å bygge hus er en milepæl i livet ditt. Hos oss i E-Nilssen Bygg er du i trygge hender. Som kunde vil vi informere deg om de ulike stegene i prosessen både før, under og mot slutten av byggetiden.

Trygghet
Det inngås trygge avtaler mellom oss i E-Nilssen Bygg og deg som kunde. Dette sikrer leveranse av rett produkt til rett tid, og ikke minst innenfor avtalt budsjett. En hver familie er unik og nettopp derfor har vi stort kundefokus i prosessene. Når våre kunder er fornøyde, er vi i E-Nilssen Bygg fornøyde.

Se oversikt over husmodellene til Systemhus

Spesialtilpassede hus
I tillegg tilbyr E-Nilssen Bygg både arkitekttegnede og spesialtilpassede hus.

 

Pålitelige og flinke tømrere. Jobben ble utført til beboernes tilfredshet, både innenfor avtalt tid og til en fornuftig pris. 

 Styreleder Sentrum 1 Borettslag

Toppkarakter fra oss. Ikke bare var snekkerne utrolig dyktige, kreative, raske og løsningsorienterte, men også ledelsen skal ha ros for glimrende oppfølging og gode råd underveis.

Trine Karlsen, Svolvær