Adresse

Vorsetøyveien 34
8300 Svolvær

+47 905 84 023

Send Epost

Bygger Systemhus i Vågan

Bygger Systemhus i Vågan

Et av landets ledende typehusmerker blir nå mer tilgjengelig i Lofoten. Systemhus er et velkjent merke innen husbransjen og har solgt ulike husmodeller til det norske folk i nesten 50 år.

Kjeden ble etablert i 1967 og feirer stort jubileum til neste år. Systemhus er en del av Mestergruppen AS som er en av landets største innen boligbygging og byggevarehandel. 

Kundene forbinder det med gode og helseriktige hjem med tidsriktige design sier daglig leder for E-Nilssen Bygg, Eskil Nilssen. 

- Foruten et godt utvalg på eneboligsiden, har Systemhus erfaring og kompetanse på mer konsentrert bygging, i egne felt og mot det profesjonelle marked. Sammen med E-Nilssen Bygg AS sin lokale forankring i Svolvær føler vi at vi kan tilby meget gode løsninger for et bredt kundespekter uttaler Nilssen. 

Systemhus er et av landets best kjente typehusnavn. Likevel kan markedet ofte ha problemer med å se forskjeller mellom de enkelte typehusene. - Her mener vi Systemhus har klart å skille seg positivt ut fra øvrige leverandører med blant annet sin systematiske tidlige satsing på innovative design og inneklima. 

Systemhus jobber kontinuerlig med å utvikle nye husmodeller som er i tråd med våre kunders ønsker og ulike behov. - Gjennom samarbeidet med Systemhus får vi et stort lag i ryggen som vil gi våre kunder et enda større tilbud. 

E-Nilssen har også gjennom sin nye satsing ansatt Viggo Torkildsen som bolig-rådgiver og prosjektansvarlig, med hovedfokus på Systemhus.

SAMARBEID MED NORGES ASTMA- OG ALLERGIFORBUND
Systemhus har samarbeidet med Norges Astma- og Allergiforbund over mange år. Konseptet "Friske Hjem" legger stor vekt på et godt inneklima, og på dette punktet er Systemhus en ledende leverandør. Astma og allergi er den kroniske sykdommen som øker mest blant barn i Norge. 20% av innleggelser blant barn i norske sykehus skyldes akutt astma. Da sier det seg selv at det er viktig å tenke inneklima når man skal bygge hus.

Inneklimafokuseringen stiller store krav bl.a. til materialhåndtering, fuktsikring og rengjøring på byggeplassen. Vi i E-Nilssen Bygg AS forsøker å være aktive rådgivere for våre kunder i valg av materialer og løsninger som sikrer et godt inneklima" fortsetter Nilssen. Han oppfordrer interessenter til å stikke innom for å ta en prat eller bestille Systemhus katalogen på nettet.

Vi er på søken etter prosjektleder
Vi har blitt forhandler for Systemhus
Pålitelige og flinke tømrere. Jobben ble utført til beboernes tilfredshet, både innenfor avtalt tid og til en fornuftig pris. 

 Styreleder Sentrum 1 Borettslag

Toppkarakter fra oss. Ikke bare var snekkerne utrolig dyktige, kreative, raske og løsningsorienterte, men også ledelsen skal ha ros for glimrende oppfølging og gode råd underveis.

Trine Karlsen, Svolvær